Søg

Fysioterapeut Odense

Find den rigtige fysioterapeut til dig

Fysioterapeut Odense. Der findes masser af dygtige og professionelle fysioterapeuter i Odense, alle med hver deres klinik og specialer, derfor er der også rig mulighed for at finde en fysioterapeut der passer perfekt til ens konkrete behov og ønsker. At finde sig en personlig fysioterapeut, der kan tage hånd om lige præcis de problemer og skavanker man går rundt med, på lige præcis den facon og måde der passer til en kan være svært, men det er langt fra umuligt. Det vigtigste er, at man gør sig klart hvilke behov og ønsker man har forbundet med det at gå til en fysioterapeut.

Fysioterapeut Odense – Hvem skal man vælge?

Vil du have en fysioterapeut der har flere uddannelser og kunnen end at være fysioterapeut? Er der nogle konkrete egenskaber den givne person skal have? Skal klinikken ligge i centrum, eller nær dit hjem? Skal der være træningsfaciliteter forbundet med klinikken? Har det betydning om det er en mand eller kvinde der behandler dig? Skal vedkommende være nyuddannet, eller erfaren?

Der er mange spørgsmål at stille sig i forbindelse med at vælge den rette fysioterapeut.

Jo flere spørgsmål du kan svare på, jo lettere kommer du til at finde en behandler der passer godt til dig og dine behov.

 

Fysioterapeut Odense

 

Når du har fundet frem til en behandler der passer til de betingelser du sætter op, er det bare om at komme i gang med behandlingen.Fysioterapi kan på mange måder hjælpe og styrke kroppen til at komme af med og undgå diverse lidelser, smerter og skavanker.

 

 

Vælg behandlingstype
Vælg område
Vælg prisklasse

Akupunktur få din krop i balance

Akupunktur er en alternativ behandlingsform, hvis effekt aldrig er blevet bevist at være ensidigt positiv eller negativ. Akupunktur er en mange hundrede/ tusind år gammel, kinesisk behandlingsform, der oftest indebærer nåle, der stikkes ind i kroppens såkaldte akupunkter. Akupunktur bygger på kinesiske teorier om, at menneskets krop har nogle energibaner. Disse kaldes meridianer. Ved at indstikke...

Yoga gør dig rolig og mere fokuseret

Vil du gerne gøre noget godt for dit velbefindende og få nogle øvelser, hvor du skaber en bedre harmoni i din krop og dit sind, så er yoga måske det rette valg. I hele landet er der masser af muligheder for at lære teknikkerne bag yoga og på den måde skabe mere ro i sindet og...

Body Self Developments system

Body SDS er en alternativ behandlingsform, som ved hjælp af massage løsner op i kroppens led, afhjælper stress og styrker de indre organer. Man hjælper så at sige kroppen til selv at løse sit problem, via stimulering af punkter og bearbejdning af muskler og led. Massagen er en kombination af forskellige teknikker, som samlet har en kropsterapeutik effekt der giver velvære og ro i kroppens muskler, led...

Detox - Udrensning

Detox betyder udrensning af kroppen, og det vil sige at skille sig af med affaldsstoffer og derved skabe en bedre syre-base balance, forbedre fordøjelse, koncentration og give en ren og smuk hud. Det er leveren der dagligt står for nedbrydelsen af diverse gift- og affaldsstoffer, men kan den på baggrund af usund kost og andre årsager ikke følge med, så ophober affaldsstofferne sig, og man kan ende med at føle sig...

Meditation holder dit sind klart

Har du brug for at finde balance med dig selv og lære teknikker til, hvordan du kan komme i bedre kontakt med dit indre, så er der her på siden masser af muligheder. Meditation er over 500 år gammel, og metoden bliver jævnligt brugt af mennesker verden over for at finde balance og ro i sindet.

For nogle kan meditation virke konfust og forvirrende, men rent faktisk er...

Badehotel = Sjæl og charme

Ultimativ afslapning og afstresning finder man på danske badehoteller, der, som navnet implicerer det, ofte er placeret nærved stranden. Badehoteller har meget til fælles med kroophold, og begge dele er fænomener, man har været bekendt med i mange, mange år tilbage i tiden.

Man kan både finde badehoteller, der er meget moderniserede, som gør meget i deciderede wellness-ophold, der...

Spaophold gør godt..

Trænger du til et velfortjent pusterum fra hverdagen, hvor du får lov at slappe helt af og nyde den ultimative forkælelse med pleje af kroppen og god mad i smukke omgivelser, så er et spaophold, den helt rigtige løsning for dig. Du kan her læse meget mere om, hvad et spaophold indebærer, og hvad der er af tilbud rundt omkring i landet.

Hverdagen kan nogle gange komme til at virke hård,...

Eyelash extensions

Dette er en skønhedsbehandling, hvor man med special lim enten påfører enkelte eller flere samlede fiberhår på roden af de allerede eksisterende øjenvipper.

Behandlingen egner sig til dem der enten fra naturens hånd ikke har hverken mange eller lange øjenvipper, men også til dem som gerne vil kvitte den daglige mascara. De påsættes i den mængde og længde som den enkelte ønsker, og giver et naturligt look, som ikke kræver...

Spa

Spa noget af det bedste for krop og sind.

Synes hverdagen indimellem lidt for hård, og trænger du til en ordentlig omgang forkælelse, så er en omgang spa helt sikker noget for dig. Her kan du slappe af samtidig med din krop bliver plejet. Her på siden kan du læse meget mere, om de utallige muligheder der er, på klinikker over hele landet.

Spa er et bredt udvalg af behandlinger, der gavner din krop og din...

Ansigtsbehandling gør huden godt 

Ansigtsbehandling er den hyppigste wellness-oplevelse udført af professionelle hænder, som danskerne køber, næstefter selvfølgelig massage. Det kan være en dyr fornøjelse at få foretaget en ansigtsbehandling, derfor findes der også mange guider til hvordan, man kan gøre det ligeså godt derhjemme. Men det er stadig en meget god idé at få foretaget en rigtig ansigtsbehandling første gang af en...